Activitati

Deschiderea evenimentulul

Vom avea parte de câteva momente organizatorice, vom prezenta programul evenimentului și vom asculta discursurile încurajatoare ale unor invitați speciali.

World Cafe

Online-ul ne-a răpit și acele șanse de socializare cu profesorii din pauze sau de după cursuri, pe holurile facultății. De aceea, World Cafe își propune să aducă profesorii și studenții mai aproape, cu ajutorul unor serii de joculețe și activități gândite special pentru a sparge barierele dintre ei.

Students Talks

Cine e mai potrivit să îți spună că sesiunea nu e un obstacol imposibil de trecut decât un student care nu demult a fost în aceeași situație? Students Talks este dedicată amintirilor din sesiune ale unor foști studenți sau colegi mai mari din Facultatea de Matematică și Informatică, cu scopul de a arăta că “da, se poate trece peste”.

Training Time Management

Știm cu toții cât de dificil poate fi să îți pui toate lucrurile în ordine, să creezi și mai ales să respecți un program. De aceea, alături de Vlad Pop, veți descoperi câteva tips & tricks care să vă ajute în a vă gestiona cât mai bine timpul.

Festivitatea de încheiere

Ne-am distrat, am învățat lucruri noi, am cunoscut oameni, iar acum trebuie să luăm toate aceste experiențe și să ne folosim de ele sau să le păstrăm ca amintiri. La festivitatea de încheiere participanții vor cunoaște echipa care făcut posibilă desfășurarea proiectului.

Quiz

Hai să ne arăți că nu ești bun doar la Mate și Info și că stăpânești orice domeniu!