Testimoniale

Profesori

Adrian Petrusel

Adrian Petrusel

Destresiune este o idee deosebita a celor de HERMES ce a prins, se pare, foarte bine la "bobocii" matematicieni si informaticieni. Am fost prezent la prima editie si-mi aduc aminte ca am propus atunci un motto la care s-a ras pe-nfundate si care suna cam asa: "De maine m-apuc de-nvatat !". Dincolo de asta, activitatea numita Destresiune trebuie sa fie un prilej de a va cunoaste mai bine, de a va imprieteni si de a constata ca distanta dintre banca si catedra nu e chiar atat de mare. Succes celei de-a treia editii a Destresiunii !

Vlad Ionescu

Vlad Ionescu

Destresiunea a fost pentru mine un prilej de a ma apropia mai mult de studenti, intr-un cadru informal, dar bine organizat din mai multe puncte de vedere. Mi-a placut pentru ca am cunoscut mai bine diverse pareri si moduri de gandire despre chestiuni in afara informaticii, atat din partea studentilor cat si a colegilor. Sper ca proiectul sa continue si in anii urmatori!

Sanda Dragos

Sanda Dragos

Destresiunea e un loc in care studenti si profesori se pot intalni ca egali. E un loc in care ne reamintim ca aceste roluri sunt doar imaginare si ca de fapt atunci cand interactionam o facem in primul rand ca si oameni.

Radu Dragos

Radu Dragos

------BEGIN testimonial
Destresiunea iți ofera șansa de a întelege regulile jocului. Este locul unde poti "farma" suficientă experientă pentru a face LevelUP, ca să nu intri in sesiune cu Level 0.
Chiar dacă nu te va ajuta sa scapi de teama de examene, poate scapi de teama de profesori, pentru că la destresiune vei invăta un nou limbaj de comunicare și poti implementa primul "Hello, profu/profa" și "Hello, colegu/colega". Lucruri care stau la baza înțelegerii acestui nexus social-educațional care este facultatea.
------ END testimonial

Adriana Coroiu

Adriana Coroiu

Destresiune = cadru prietenos pentru schimbul de idei informale, ca o baza a procesului educativ.

Diana Sotropa

Diana Sotropa

Am participat la ambele editii ale Destresiunii, proiect care s-a dovedit a fi unul foarte util, atat pentru studenti, cat si pentru profesori. In primul rand ne-am cunoscut intr-o atmosfera mai putin formala, atmosfera care odata creata a permis ca relatia de la orele de laborator sa fie una speciala . In al doilea rand proiectul si-a atins scopul initial, si anume acela de a prezenta bobocilor prima sesiune din perspectiva tuturor, atat a colegilor mai mari cat si a profesorilor. Nu in ultimul rand, Destresiune este un proiect care uneste studentii ca si colectiv, abilitate care este una de baza in orice proiect intreprins in viitor.

Adrian Sterca

Adrian Sterca

Am participat cu placere la toate editiile Destresiune de pana acum si ce mi-a placut mie la aceste doua editii a fost ca m-a destresat si pe mine in acea sambata, nu doar pe studenti. De asemenea imi place la acest eveniment faptul ca usureaza foarte mult dialogul student-profesor. Dar cel mai mult mi-a folosit din Destresiune faptul ca am avut o scuza sa nu stau cu copilul acasa si sa se ocupe sotia mea de el in acea jumatate de zi de sambata.

Voluntari

Iulia Chiru

Iulia Chiru

Nu ai timp sa te plictisesti. Este multa munca in spate, dar facuta cu drag si pasiune astfel incat bobocii sa aiba parte de o experienta unica de care multi nu au parte. Interactiunea cu colegi mai mari (voluntarii) si cu boboci ca si ei le deschide calea de comunicare, iar interactiunea cu profesorii le arata ca ii pot avea ca prieteni si pot apela la ei cand au nevoie. Jocuri incitante, workshop-uri interesante si o experienta de neuitat. Ma bucur enorm cand vad fericirea pe fetele lor, la finalul zilei, stiind ca si eu am ajutat la acest proiect.

Andrei Ghiura

Andrei Ghiura

Studentul boboc este destinat anxietății si streaului. La destreaiune este o placere sa vezi bobocii care odată stăteau tăcuți în bancă și ascultau dictarea ca se conectează cu profesorii intrun mediu mai puțin formal. Glume, discuții și povești despre generațiile vechi stau la baza acestui proces de destresare. Încă regret că nu am participat când eram boboc, dar acum sfătuiesc pe toți bobocii să participe. Unde altundeva poți vedea un profesor care face echipe de 5v5, profesori vs studenți sau auzi năzbâtiile celor care au trecut de acest fatidic an I?

Baciu Catalin

Baciu Catalin

"Destresiune" este in primul rand pentru si despre voi, bobocii. Hermes isi propune prin acest proiect crearea si imbunatatirea relatiilor proaspatului student atat cu cadrele didactice, cat si cu ceilalti colegi - fie ei de an I, sau din ani mai mari - intr-o maniera informala, prietenoasa. Fara indoiala, experienta "Destresiune" lasa in urma legaturi frumoase si fotografii ce devin mai pretioase cu fiecare an, demne de orice album dedicat studentiei.

Ceobanu Mircea

Ceobanu Mircea

A fost o experienta distractiva si unica deoarece am avut ocazia sa interactionez cu proaspetii studenti din postura unui student care deja a trecut prin 2 sesiuni. Curiozitatea si interesul lor pentru informatiile impartasite in acest proiect mi-au oferit un sentiment puternic de reusita in momentul in care am finalizat "Destresiune 2015", cu dorinta de implicare si mai mare pentru 2016.

Participanti

Violeta Avram

Violeta Avram

Destresiunea pentru mine a reprezentat o etapa importanta din "cunoasterea facultatii" si cand zic cunoastere ma refer la profesorii minunati pe care ii avem si despre care probabil nu reusim sa ne formam mereu o parere intocmai corecta. Acest proiect m-a ajutat sa scap de frica primei sesiuni, am vorbit cu profesori , am primit o gramada de sfaturi utile pentru viata si mai ales pentru prima sesiune si anii ce vor urma de facultate. Mi-am cunoscut colegii mai mari care ne-au pus in tema cu diferite abordari ale unor materii si mai ales examene si bineinteles ne-au ajutat si ei cum au putut. Pe langa toate acestea, ne-am si distrat si am facut jocuri si concursuri distractive <3. Pacat ca nu mai sunt anul 1 sa ma bucur la fel de mult, dar oricum o sa fiu acolo si anul acesta.