Activitati

Deschiderea oficială

Sala este pregătită, cafeaua fierbinte, iar participanții încep să sosească. Înainte să începem cu adevărat ziua va avea loc un scurt moment introductiv și organizatoric, unde vom discuta planul pentru zilele ce urmează și vom forma echipe.

Ice Breaker

Ice Breaker este prima activitate propriu zisă, care va rupe barierele de comunicare dintre coechipieri și va da startul zilei. O să ne energizăm, o să râdem și o să ieșim din zona de confort, ca pe urmă să putem trece la lucruri mai serioase. : )

World Cafe

Ai stat vreodată la o cafea cu un profesor? La Word Cafe vei avea ocazia să dezbați împreună cu echipa diverse subiecte cu fiecare profesor participant. Toate ideile se vor nota pe foi flipchart, care la final vor fi expuse, astfel că vom putea vedea ideile tuturor și le putem discuta mai târziu.

Networking

Dacă ești deja preocupat de cariera ta, sigur știi că networkingul este o parte vitală a vieții profesionale și academice. În timpul acestei activități, participanții vor avea ocazia să stea de vorbă cu cadrele didactice și chiar să facă fotografii, astfel încât relațiile student – profesor vor deveni mai destinse.

Energizer

Let's energize! Deja a trecut o bună parte din zi, am lucrat, am învățat și am socializat, iar nivelul de energie a scăzut în mod evident. Prin această activitate o să ne deconectăm și o să ne pregătim starea de spirit pentru a continua ziua.

Ignite Talks

“Enlighten us, but make it quick!” – acesta este principiul după care funcționează Ignite Talks. Astfel, atât studenții mai mari, cât și profesorii vor povesti pe scurt despre prima lor sesiune și vor oferi tips & tricks din experiența proprie.

Workshop

Atât studenții, cât și cadrele didactice vor fi antrenați într-un joc care să le pună la lucru spiritul de echipă, creativitatea și abilitățile de comunicare, calități importante pentru un viitor programator.

Treasure Hunt

Probabil cea mai îndrăgită activitate din anii trecuți, Treasure Hunt presupune colaborare, creativitate și gândire „out of the box”. Echipele trebuie să pună cap la cap indiciile și să se miște rapid pentru a putea avansa în traseu și a ajunge la destinație înaintea celorlalți.

Festivitatea de încheiere

Ne-am distrat, am învățat lucruri noi, am cunoscut oameni, iar acum trebuie să luăm toate aceste experiențe și să ne folosim de ele atunci sau să le păstrăm ca amintiri. La festivitatea de încheiere participanții vor cunoaște echipa care făcut posibilă desfășurarea proiectului și își vor primi propriile diplome de participare.